Op pad met de duo-fiets van de Algemene Hulpdienst Nieuwegein

De zon schijnt, de natuur komt weer tot bloei. Het is weer tijd om met de ‘Fun-to-go’ duo-fiets op pad te gaan. Als fietsen op een tweewieler niet meer lukt staan de vrijwilligers van de Algemene Huldienst in Nieuwegein (AHN) klaar om samen een mooie fietstocht te maken op de duo-fiets. Zo is Henri Steenman een van die vrijwilligers.

De Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) ondersteunt al bijna 50 jaar (kwetsbare) mensen in hun leefomgeving om zolang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen en om de regie op hun eigen leven te behouden. Ook brengen ze gezelligheid bij de mensen thuis, een luisterend oor of gewoon een praatje bij een kopje koffie. Even een frisse neus halen met een kleine wandeling en weer genieten van de opbloeiende natuur. Een vaste en gescreende vrijwilliger van de AHN komt graag bij u langs voor een gezellig praatje of een wandelingetje in de lentezon.

Bent u mantelzorger of wilt u als vrijwilliger op pad gaan met de duo-fiets, ook dan kunt u contact met ode AHN opnemen. Dat kan van maandag tot en met vrijdag telefonisch van 10.00 uur tot 12.30. Het telefoonnummer is: 030-6067409. Een e-mailtje sturen kan ook, vermeld hierin uw naam en telefoonnummer dan zullen de vrijwilligers contact met u opnemen. Het e-mail adres is: info@hulpdienstnieuwegein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk