‘Op je gezondheid!’ van start in Nieuwegein

Eindelijk is het zover! Na de moeilijke start van 2021 is het prachtige initiatief ‘Op je gezondheid!’  van start gegaan.
 De gemeente Nieuwegein werkt met zorgverzekeraar VGZ samen, om Nieuwegeinse inwoners met een gemeentepolis de kans te geven om zich fit en vitaal te voelen.

“Niet alleen het überhaupt gaan bewegen is vaak al een hele uitdaging, voor mensen met een laag inkomen spelen de kosten rondom lidmaatschap ook mee als een drempel”, vertelt wethouder Jan Kuiper, “En dat is dan ook precies de reden waarom we dit initiatief zo toejuichen en hopen dat we hiermee voor iedereen een gezonde levensstijl mogelijk maken”.

Wethouder Ellie Eggengoor vult verder aan; “Vanuit de samenwerking met zorgverzekeraar VGZ zagen we hele mooie kansen om dit initiatief mogelijk te maken. Met het VGZ Gemeentepakket bieden we al een passende zorgverzekering aan voor Nieuwegeinse inwoners met een laag inkomen, dit initiatief maakt het ook mogelijk dat zij preventief aan de slag kunnen gaan door onder begeleiding van SportID samen te gaan sporten. Per persoon wordt er gekeken welke vorm van bewegen het beste past en zo organiseert SportID een aanbod op maat.” En heb je als zorgverzekering het VGZ Gemeentepakket, dan kun je de eerste drie maanden geheel gratis onder begeleiding sporten bij SportID.

De wethouders van Nieuwegein, Ellie Eggengoor en Jan Kuiper, gaven op 15 maart 2021 samen met Martine Millecam van verzekeraar VGZ en Julia van Weelden van SportID het startschot voor ‘Op je gezondheid!’ op het nieuwe Beweegplein in de wijk Batau.

Wil je meer weten of je direct aanmelden? Ga naar www.sportidnieuwegein.nl of mail naar j.vanweelden@merwestein.nl of bel 06-43102160. En wees gerust het sporten is helemaal veilig en passend binnen de huidige Coronaregels. Samen werken we aan een gezonde leefstijl, ‘Op je gezondheid!’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren