Oosterlicht College Nieuwegein eerste school met concept Super Market

Het Oosterlicht College aan de Dieselbaan in Nieuwegein is de eerste opleiding met het Super Market-concept van Level up – advies & catering. Het cateringconcept is speciaal ontwikkeld is voor voortgezet onderwijsscholen. Een tweede locatie opent nog deze maand in Vianen.

Super Market is een nieuwe kantineconcept van Level up – advies & catering voor voortgezet onderwijsscholen. Het cateringconcept is een knipoog naar de supermarkt, omdat jongeren de supermarkt kennen als alternatief voor hun eigen schoolkantine. Om de aantrekkingskracht verder te versterken is de Super Market in comic-stijl vormgegeven, gecombineerd met hout en gerecyclede materialen. Als gevolg van de coronamaatregelen zijn scholen natuurlijk op dit moment dicht, maar zodra scholen weer open, kunnen ook de leerlingen gebruik maken van het nieuwe kantineconcept.

Gezond en eerlijk
Het aanbod in Super Market past in een gezond aanbod en kent ook een ruim assortiment ‘eerlijke’ producten. Alle verse producten zoveel mogelijk zichtbaar neergelegd waardoor de presentatie de uitstraling krijgt van een ambachtelijke marktkraam. Level up hanteert voor het assortiment de richtingen van het Voedingscentrum en gaat voor een aanbod dat voldoet aan de richtlijnen voor De Gezonde Schoolkantine.

De cateraar kiest in overleg met het schoolbestuur voor een aanbod dat minimaal voldoet aan niveau zilver. De Gezonde Schoolkantine hanteert drie classificaties, te weten brons, zilver en goud, afhankelijk van het percentage gezonde producten in het assortiment en de wijze van presenteren van die producten. Daarnaast speelt het cateringconcept in op een duurzame samenleving, door duurzame verpakkingsmaterialen te gebruiken en voedselverspilling tegen te gaan.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren