Ook in Nieuwegein een winkelmedewerker in gezicht gehoest

Vrijdagmiddag rond 14.00 uur is een medewerker van de PLUS Supermarkt op winkelcentrum Nedereind met opzet in zijn gezicht gehoest. De medewerker werd eerst nog bedreigd door twee jonge jongens. Zij weigerden een winkelkarretje mee te nemen in de winkel om zo voldoende afstand te houden van het winkelend publiek en personeel. Toen hij daar wat van zei, hoestte één van de twee jongens opzettelijk in het gezicht van de winkelmedewerker.

De politie onderzoekt momenteel wat er precies is gebeurd. De twee jongens zijn in het naastgelegen parkje opgepakt, een daarvan is meegenomen naar het bureau en aangehouden voor bedreiging. Op Facebook laat de politie weten dat dit soort gedrag niet wordt getolereerd en zwaar wordt bestraft. ‘Mensen, laat dit soort dingen uit je hoofd!’ aldus de politie.

Onlangs werd nog een 23-jarige man uit Noordwijkerhout bestraft toen hij een agent expres in het gezicht hoestte. Hij kreeg 10 weken cel waarvan 2 voorwaardelijk. De rechtbank legde die straf op, nadat het OM de man met spoed voor de politierechter had gebracht. Of de jongen uit Nieuwegein ook middels supersnelrecht bestraft gaat worden, is onbekend.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren