Ook Fort Vreeswijk doet mee aan ‘Gluren bij de Buren’

Op zondag 5 september doet ook Fort Vreeswijk mee aan ‘Gluren bij de Buren’ in Nieuwegein. Een bonte verzameling van Nieuwegeinse tuinen en bijbehorende optredens vormt het prachtige programmeringsboeket van Gluren bij de Buren 2021. Meer dan 25 Nieuwegeiners slaan zondag 5 september de tuinhekken open en toveren hun buitenruimte om tot podium. Reserveren is niet nodig en de entree is gratis.

In verband met Corona vinden alle optredens in de buitenlucht plaats. Op het terras van het Dorpshuis op Fort Vreeswijk treedt het jazztrio Pep Talk op. Ze spelen eigen werk, veelal gebaseerd op de muziek van het label Blue Note. Romantiek en humor worden niet geschuwd in de composities. Pep Talk treedt drie keer op: om 13.30 uur, 15.00 uur en 16.30 uur.

Tijdens Gluren bij de Buren verwelkomen gastvrije Nieuwegeiners buurtgenoten in hun tuin met een lokale act. Rappers, dichters, theatermakers en andere podiumkunstenaars stelen de show met hun voeten in het gras. In elke buitenruime treedt een act drie keer op tussen 12.00 uur en 17.00 uur. Alle optredens hebben “pay what you can”-entree. Benieuwd wat er speelt in jouw buurt? Bekijk deze website voor het complete programma.

Stel je persoonlijke Gluurgids samen
De groene weelde aan deelnemende tuinen en de bijbehorende acts zijn te vinden op de website van Gluren bij de Buren. Her is het programma altijd actueel. Zoek in je buurt, om de hoek of op genre. Dit jaar kun je je persoonlijke route in Google Maps integreren via de website van Gluren bij de Buren.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren