Poppenvoorstelling en taartje versieren

Dinsdagmiddag 22 oktober, in de herfstvakantie, kunnen kinderen vanaf 4 jaar naar de vrolijke poppenvoorstelling ‘Op een klein stationnetje’ én een taartje versieren bij DE KOM.

‘Op een klein stationnetje’ gaat over de tweeling Puk en Willie. De twee wonen in een klein huisje op het stationnetje van een verlaten stadje. Het liefst eten ze elke dag taartjes. Maar ze hebben geen geld. Dus breken ze in bij de rijke Meneer van Vlaanderen die in het grote huis op de berg woont. Als ze in plaats van geld brieven vinden, verandert hun leven én dat van Meneer van Vlaanderen. “Interactieve voorstelling over een maf plan en een leerzame speurtocht,” schrijft de Volkskrant. Omdat Puk en Willie zo van taartjes houden mogen kinderen voor de voorstelling gratis een taartje versieren in de foyer.

In het herfstvakantie, die van 19 tot en met 25 oktober duurt, is het weer tijd voor Herfststukjes! Bij verschillende theaters in de regio Utrecht genieten kinderen van kindervoorstellingen met extra activiteiten. Bij DE KOM zijn in de vakantie drie leuke voorstellingen te zien voor verschillende leeftijden en er is altijd een gratis extra activiteit.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren