Ontwikkelingsvisie voor Lekboulevard – Hoogzandveld

‘Het Lotusplantsoen blijft grotendeels behouden. Het buurthuis krijgt 500m2. En meer transparantie in de bebouwing in het zuidelijke plandeel’. Dit zijn enkele belangrijke wijzigingen, die zijn doorgevoerd ten opzichte van de concept Ontwikkelingsvisie Lekboulevard – Hoog Zandveld (zuid). Het inspraaktraject van deze conceptvisie vond plaats in augustus/september 2003. In totaal zijn er 45 reacties binnengekomen.

Deze reacties zijn verwerkt in de Ontwikkelingsvisie, die nu door het college van B&W van Nieuwegein is vastgesteld. De Ontwikkelingsvisie maakt duidelijk welke ontwikkelingen er in de toekomst mogelijk zijn in het centrumgebied van de wijken Lekboulevard en Hoog Zandveld. De Ontwikkelingsvisie wordt op 11 december besproken in de commissie RIM en op 16 december 2003 in de gemeenteraad.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren