Ontvreemding kentekenplaten in Nieuwegein

Met grote regelmaat worden in Nieuwegein kentekenplaten ontvreemd. De afgelopen week gebeurde dit maar liefst vijf maal in Nieuwegein, vooral in Vreeswijk en Fokkesteeg slaan de dieven hun slag. Soms worden ze teruggevonden. Diverse meldingen zijn ook binnengekomen in de grote BuurtWhatsApp van Nieuwegein, heeft u zich al hiervoor aangemeld?

De politie in Nieuwegein laat onze redactie weten: ‘Graag willen we u erop attenderen dat wanneer u kentekenplaten vindt, u deze niet of zo min mogelijk met blote handen aanraakt. Dit in verband met sporenonderzoek dat er mogelijk nog op de kentekenplaat uitgevoerd kan worden.’

Mocht u een kentekenplaat vinden laat deze vooral liggen en bel met de politie via 0900-8844. De politie zal dan langskomen om de kentekenplaten op te halen.

Anti-diefstalschroef
Vaak zit zo’n plaat in een kunststof houder waaruit die relatief makkelijk te verwijderen is. Om dit te voorkomen zetten kunt u de kentekenplaten preventief vastzetten met speciale antidiefstalschroeven.

One thought on “Ontvreemding kentekenplaten in Nieuwegein

  1. john

    politie bellen?die komen altijd te laat

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren