Ontmoetingen aan tafel in Fokkesteeg

Wat is er gezelliger dan samen eten? Net als vorig seizoen kunnen jonge en oudere alleengaanden in de wijk Fokkesteeg gebruik maken van de mogelijkheid samen van een voortreffelijke maaltijd te genieten. Elke maand worden zes personen verwelkomd door een gastvrouw/gastheer in hun eigen huis. De kosten voor deelname zijn: € 2,50 per persoon.

De hoofdmaaltijd wordt verzorgd door Mark Driessen van “Driessen SmaakVermaak”. Daarnaast zorgt de gastvrouw/gastheer voor een voor- of nagerecht. Vanzelfsprekend mag een drankje niet ontbreken.

De deelnemers brengen voor een volgend keer andere personen aan. Op deze manier kunnen bewoners van Fokkesteeg elkaar op een gezellige manier leren kennen. En je hoort nog eens wat!

Wilt u ook een keer mee-eten? De coördinatie wordt verzorgd door Ties Hogenbirk (Wijknetwerk Fokkesteeg), als u een e-mail stuurt naar: fokkesteegsameneten@gmail.com dan zit u de volgende keer misschien ook gezellig aan tafel. De eerst volgende keer is zondag 14 juli. De datums daarna zijn: 11 augustus, 8 september, 18 oktober en 10 november.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren