Ontmoet de fractieleden van de VSP en laat u horen in de gemeenteraad

De fractie van de Verenigde Senioren Partij (VSP) in Nieuwegein komt dit weekend naar de mensen toe. Aanstaande zaterdag kunt u ze vinden op winkelcentrum Cityplaza. Dit doen zij om in gesprek te gaan met de mensen uit Nieuwegein.

Geert Zondag, fractievoorzitter en raadslid voor de ouderen partij in Nieuwegein: ‘Wij willen graag met de inwoners in kontakt. Even kijken hoe het nu met de mensen gaat en hoe ze tegen de politiek aan kijken nu bijna een jaar na de gemeentraadsverkiezingen.’

De VSP wil graag het geluid van de inwoners horen en is benieuwd wat er speelt onder de bevolking zo na de Corona en alle andere problemen zoals de hoge energiekosten en het tekort aan seniorenwoningen. ‘Deze vragen en meer zullen we in de raad meenemen zodat hun stem gehoord zal worden’ aldus Geert Zondag.

Wilt u de fractieleden spreken van de VSP, kom dan zaterdag 14 januari aanstaande naar Cityplaza. De fractieleden Geert Zondag, Sander Feenstra, Robert Scholten en Arnold Houwer staan in een tent tegenover Bakker Bart op de Markt 32.

In Nieuwegein is nu 20% van de inwoners ouder dan 65 jaar (13.200 inwoners) en tot 2035 zal dat aantal groeien naar meer dan 25%! De vraag naar levensloopbestendige en senioren woningen zal steeds maar groter worden.
Dit soort woningen wordt veel te weinig gebouwd. Het gevolg is dat oudere inwoners veel te lang vast zitten in te grote woningen. Jammer, want bij voldoende aanbod van levensloopbestendige en senioren-woningen zou eindelijk meer doorstroming op gang komen in een markt die al lang op slot zit.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk