Online summerschool: ‘Korte verhalen schrijven’ door Mohammed Benzakour

“Een goed verhaal is een vak apart,” aldus schrijver en columnist Mohammed Benzakour. In samenwerking met bibliotheek De tweede verdieping organiseert hij een online cursus ‘korte verhalen schrijven’.

Tijdens de online bijeenkomsten op maandagavond gaan de deelnemers aan de slag met live schrijfoefeningen en huiswerkopdrachten om van hun teksten pakkende en leesbare korte verhalen te maken.

Over Mohammed Benzakour
Mohammed Benzakour (Marokko, 1972) is naast schrijver ook columnist, essayist, socioloog, schaker, imker, visser en amateurastronoom. Als eigenzinnig opiniemaker stelt hij regelmatig kwesties op het breukvlak van cultuur en religie aan de orde. Onlangs publiceerde hij De ogen van Fadil, een bundel korte verhalen.

Data
De bijeenkomsten vinden plaats op maandag: 15, 22 en 29 juni en 6 juli van 20.00 uur tot 21.30 uur via Teams.

Kosten
De kosten bedragen € 45,00 voor bibliotheekleden (of clubcardhouders) en € 60,00 voor niet-leden.

Meer informatie en aanmelden
Kijk voor meer informatie en om je aan te melden op de website van De tweede verdieping of neem contact op met Gina van den Berg via: g.vandenberg@detweedeverdieping.nu.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren