Aanmelden kan nog: ‘Online Nieuwjaarsquiz in plaats van Nieuwjaarsfeest’

Traditiegetrouw wordt in Nieuwegein het nieuwjaarsfeest van de stad op de eerste maandag van het jaar in De Kom gevierd. Dat kan nu door de Coronamaatregelen niet doorgaan. Daarom hebben de gemeente Nieuwegein, MOvactor, Verbindion, bibliotheek De tweede verdieping en De Kom stadstheater en kunstencentrum een feestelijk alternatief bedacht: een online Nieuwjaarsquiz. En een quiz is natuurlijk geen quiz zonder prachtige prijzen en deelnemers! De hoofdprijs mogen we alvast verklappen: een kookworkshop, gegeven door niemand minder dan burgemeester Frans Backhuijs zelf.

Programma
De avond start vrijdagavond 8 januari 2021 om 19.00 uur met een gesprek tussen presentator Oscar Kocken en burgemeester Frans Backhuijs. Daarna begint de quiz met vragen over onder andere onze stad, geschiedenis, kunst/cultuur en sport.

Tussendoor draait DJ Vrijmoed muziek van 50 jaar Nieuwegein. Dat wordt swingen geblazen op plaatjes uit de 70/80/90’s. Ook houdt de burgemeester zijn nieuwjaarsspeech en reikt hij online de jongerenlintjes uit. Daarna maken we de prijswinnaars van de quiz bekend. De avond eindigt rond 21.00 uur.

Alle Nieuwegeiners, jong en oud, zijn welkom om het digitale nieuwjaarsfeest bij te wonen. Hoe meer mensen meedoen, hoe beter! Voor dit evenement is een speciale Facebookpagina aangemaakt. Aanmelden voor de Nieuwjaarsquiz kan via de website van Nieuwegein 50 Jaar.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!