Online activiteiten februari & reserveren van studieplekken Bibliotheek

De bibliotheek De tweede verdieping is t/m 2 maart aanstaande alleen open voor het afhalen van reserveringen en het terugbrengen van boeken. Gelukkig vinden er online nog genoeg activiteiten plaats én is het voor jongeren tussen de 13 en 23 jaar mogelijk om een studieplek te reserveren in de bibliotheek.

Online activiteiten februari
• Ouder-kindochtend: De opvoedachtbaan | Elke woensdag van 10.00 – 11.00 uur. Zoef… Opvoeden kan soms net een achtbaan zijn. Leer in februari hoe je de ontwikkeling van je kleintje kan stimuleren.

• Lucky Life: Weet wat je slikt | Elke donderdag van 16.00 – 17.00 uur. Bijsluiters lezen, medicijnen combineren of stoppen met pillen: hoe gebruik je medicijnen op een veilige manier? Stel gerust al je vragen! Speciale gast op 25 februari is homeopaat Jeanine Slot.

• PLUS-café: De bucketlist | Elke maandag van 14.30 – 15.30 uur. Een lijstje vol doelen en dromen! De Spaanse taal leren, een mooie reis maken, meer tijd doorbrengen met familie of vrienden. Waar kun je jezelf en anderen mee inspireren?

Meer informatie en aanmelden via de agenda op de website. Deelname aan bovenstaande activiteiten is gratis.

Reserveren van een studieplek
Voor sommige jongeren is de behoefte aan een rustige plek om te studeren momenteel groot. De bibliotheek heeft daarom speciaal voor jongeren tussen de 13 en 23 jaar enkele studieplekken beschikbaar gesteld. Er wordt gewerkt met tijdsloten in de middag van maandag t/m vrijdag.

Aangepaste openingstijden bibliotheek: 09.00 – 17.00 uur (maandag t/m zaterdag). De buurtpleinen blijven gesloten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!