Onderzoek ramkraak Oude Sluis – Getuigenoproep

In de nacht van donderdag 1 op vrijdag 2 februari rond 04.30 uur werd een winkelpui met een gestolen auto geramd op de Oude Sluis in Nieuwegein. De auto die daarbij werd gebruikt bleek gestolen. Deze donkere Audi heeft opvallende kenmerken en de recherche roept getuigen, die deze auto na de diefstal hebben zien rijden, op zich te melden.

Het onderzoek naar de ramkraak is in volle gang. Zo is er sporenonderzoek verricht in de winkel en ook in de gestolen auto die gebruikt werd om de pui te rammen. Deze gestolen donkere Audi model S8 type Quattro is weer teruggegeven aan de eigenaar. Zijn voertuig werd tussen 31 januari 22.30 uur en 1 februari 07.45 uur gestolen vanaf de Gildestraat in Utrecht. Opvallend aan de auto waren drie jagershoeden die op de hoedenplank lagen. De hoeden, in de kleuren groen, oranje en roze, waren een opvallende kenmerk en mogelijk is daardoor de gestolen auto door iemand opgemerkt. De recherche vraagt getuigen die deze auto in de periode van de diefstal hebben gezien om zich te melden bij de politie.

Getuigenoproep!
Heeft u deze donkere Audi S8 Quattro met opvallend gekleurde jagershoeden op de hoedenplank zien staan of rijden tussen woensdag 31 januari 22.30 uur en vrijdag 2 februari 04.30 uur? Geef dit dan door aan de recherche via 0900-8844 of maak gebruik van dit tipformulier.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren