Ondertekening convenant DE KOM en De Kunstkombinatie

Na een succesvol Open Huis afgelopen 5 september ondertekenden Ariane Kop, directeur van DE KOM en Elsie Reiziger, voorzitter van de Kunstkombinatie, een nieuw convenant voor de samenwerking tussen DE KOM en de Kunstkombinatie voor de komende 5 jaar.

In 2014 is de samenwerking tussen DE KOM en de Kunstkombinatie gestart. De Kunstkombinatie geeft kunstlessen voor leerlingen boven de 21 in het kunstencentrum van DE KOM. De afgelopen 6 jaar is het een vruchtbare samenwerking gebleken.

Naast de reguliere lessen werden ‘Stormy Monday’ (met jamsessies en masterclasses), de jaarlijks terugkerende ‘fluitdag’ en diverse andere workshops en concerten opgezet, zoals met de band Gallowstreet. Ariane Kop en Elsie Reiziger geloven heel erg in deze samenwerking en de voortzetting hiervan.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren