Ondernemerskring Nieuwegein gaat tegendraads

Wat doe je als de temperatuur boven de 20 graden is? Naar het strand of naar elders om te genieten van de zon? Niet bij de Ondernemerskring Nieuwegein (OKN). Zij zijn lekker tegendraads en gaan skiën op de Skipiste in Nieuwegein! De OKN nodigt alle ondernemers uit voor deze bijeenkomst bij de Skipiste Nieuwegein.

Tijdens de bijeenkomst krijgt u een ski-clinic en voor de ervaren skiërs is de piste beschikbaar om lekker te skieen. Na afloop gaat u genieten van een uitgebreid barbecuearrangement waarbij weer volop gelegenheid is met elkaar te netwerken en contacten te leggen. Bent u net ondernemer en wilt u visitekaartjes drukken.

De inloop is vanaf 17.30 uur, de ski-clinic (skispullen zijn aanwezig) start om 18.00 uur en de barbecue om 19.00 uur. De Skipiste Nieuwegein is gevestigd aan de Nedereindseweg 501a in Utrecht. Aanmelden voor deze bijeenkomst is noodzakelijk zowel voor het skiën als voor de barbecue. Dit kan via e-mail: bijeenkomsten@okn-nieuwegein.nl. Geef ook door als er speciale dieetwensen zijn. Ga je ook mee skiën, geef dan aan of je een beginnend, gemiddeld of gevorderde skiër bent. Ski’s en schoenen zijn aanwezig, maar je mag ook je eigen skispullen meenemen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk