Ondanks wisselvallig weer toch druk bezochte vrijmarkten in Nieuwegein

Op zaterdag 27 april werd de 52e verjaardag gevierd van Koning Willem Alexander. Dat deed de Koning met zijn familie dit jaar in Amersfoort. Dit feest werd natuurlijk ook in Nieuwegein gevierd. Op twee grote vrijmarkten konden de inwoners van Nieuwegein genieten van muziek en dans én veel kleedjes met de nodige prullaria.

Ondanks het wisselvallige weer met regenbuien en zelfs een kleine hagelbui werden de markten goed bezocht en kleurde zowel de Nedereindseweg in Batau Noord en de het gebied rond de Dorpsstraat in Vreeswijk oranje.

Onze fotograaf Jordi Jupijn trok naar Vreeswijk voor de foto’s en Arend Bloemink was aanwezig op de Nedereindseweg. Heeft u ook leuke speciale foto’s met een verhaaltje? Stuur deze dan naar onze redactie. Dat kan via het e-mail adres: redactie@pen.nl. Hieronder de foto’s uit Vreeswijk.

Arend Bloemink: ‘De kleedjesmarkt aan de Nedereindseweg trok deze Koningsdag, ondanks de stevige buien, tóch nog een groot aantal deelnemers. Deelnemers die zich met allerhande plastics tegen nattigheid en kou wapenden. Ook veel kijkers en kopers trokken langs de kleedjes. En als extra kon men deze editie de strijd met zichzelf en anderen aangaan bij de Mobstacle. Regen, wind en tóch een mooi evenement!’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren