Katern

Feest bij De Postkoets

Ter gelegenheid van haar 45-jarig bestaan organiseert Postzegelvereniging De Postkoets op zaterdag 7 november een postzegel ruilbeurs en filatelistische informatiemiddag in Kerkelijk Centrum De Bron aan de Buizerdlaan 1 in Nieuwegein. Er is ruime gelegenheid om postzegels te ruilen of te kopen, ook is het ook mogelijk om postzegels te laten taxeren of anderszins advies te krijgen over het verzamelen van postzegels. De beurs is geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Postzegelvereniging De Postkoets is in november 1970 opgericht en is een actieve vereniging die door middel van informatie, gezellige bijeenkomsten en filatelistische activiteiten de belangstelling voor het verzamelen van postzegels levendig wil houden.

Zo houdt de vereniging een maandelijkse veiling, wordt een rondzenddienst georganiseerd in Nieuwegein, IJsselstein en Utrecht en kan men zich bij de vereniging abonneren op de nieuwste postzegeluitgiften. Alle bijeenkomsten worden gehouden in Kerkelijk Centrum De Bron in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk