On-line bijeenkomst over vernieuwing tramhalte en trambaan

De nieuwe tramhalte en trambaan worden door aannemer Dura Vermeer aangelegd, in opdracht van de provincie Utrecht. De bouwplaats wordt vanaf 13 december ingericht. In januari 2022 starten de werkzaamheden.

Wat ga je merken van de werkzaamheden?
Dat vertellen de aannemer, provincie en de gemeente de inwoners graag tijdens de online informatiebijeenkomst op dinsdagavond 30 november van 19.30 uur tot 20.30 uur. Tijdens de bijeenkomst kunnen inwoners vragen stellen via de chat. Ook zullen zijn bijgepraat worden over de ontwikkelingen in City Nieuwegein.

Deelnemen
Aanmelden voor de online bijeenkomst op dinsdagavond 30 november kan nu via city-nieuwegein.nl/bijeenkomst. Op deze website kun je je ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief om op de hoogte te blijven omtrent de werkzaamheden in de binnenstad van Nieuwegein.

Lukt het je niet om de bijeenkomst online bij te wonen? Kom dan woensdag 8 december tussen 13.00 en 16.00 uur of tussen 19.00 en 20.00 uur naar het Infocentrum City aan de Passage 80, achter de kiosk. Medewerkers van de provincie en van Dura Vermeer zijn dan aanwezig om uitleg te geven. De tijden kunnen wijzigen door COVID-19 maatregelen. Houd de website en de socials in de gaten.

Impressie van de nieuwe tramhalte gemaakt door KaiserVR

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk