‘De 10 van Nieuwegein’

Geregeld vinden er tentoonstellingen plaats in het Historich museum Warschenhoek. Ditmaal is er een kunst-tentoonstelling op de hooizolder het museum met de titel ‘De 10 van Nieuwegein’. Tien Nieuwegeinse kunstenaars tonen er hun werk, het zijn diverse schiderijen, aquarellen, grafiek, beelden, mozaieken, sieraden en glaskunst. De tentoonstelling duurt tot 2 januari 2005.

Op zondag 12 december is er een Kunst Kado Markt in het museum, waar in een kerstachtige sfeer de kunstenaars hun werk aanbieden. De openingstijd is dan van 13.00 uur tot 17.00 uur. De entree is gratis

Het Museum Warsenhoeck aan de Geinoord 12, ligt op het terrein van de kinderboerderij IJsselstee en is in de periode tot 31 maart 2005 geopend op zaterdag en zondag van 14.00 tot 16.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

De ’10+ van Nieuwegein’

Op zondag, 17 november a.s. opent de wethouder van Cultuur, mevrouw Corrie van Rooijen, een opmerkelijke expositie op de Hooizolder van het Historisch Museum Warsenhoeck. Voor de vijfde keer exposeren daar de kunstenaars, die zich hebben verenigd onder de naam: “De 10+ van Nieuwegein”. De expositie, die tot 29 december a.s. te zien is, toont olieverf- en acrylschilderijen, grafiek, keramiek, beeldhouwwerk en mozaiek.

De deelnemende kunstenaars zijn Cor Coomans, Jenny van der Hoofstad, Alice van Zeijst, Koos Ket, Noëlla van Benthum-Pirard, Tonny Sturkenboom, Jacqueline Tijssen, Frans de Winter, Gerriet Weber, Ria Lisman, Betty de Groot, Marie Josée Rademaker, Nini Nagy-Kooy, Emmy Lammers, Aleksandra Govers-Zielinsky en Henk Kroezen. Zij allen hebben eerder deelgenomen aan de jaarlijkse expositie van “De 10 van Nieuwegein”, die nu dus voor de vijfde keer exposeren in het museum.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk