Oecumenische Openluchtdienst in de Oude Sluis

Op zondag 23 juni a.s. wordt voor de 11e keer op een ponton in de binnenkolk van de Oude Sluis in Vreeswijk de traditionele Oecumenische Openluchtdienst gehouden. Voorgangers in de dienst zullen zijn dominee Anne-Mieke van der Plaat van de PKN-gemeente De Rank en pastoraal medewerker Hans Oldenhof van de Taborparochie. De muzikale ondersteuning wordt verzorgd door een gelegenheidskoor van beide kerken onder leiding van dirigent Ben Topper en met muzikale begeleiding van organist Frank Meurders en Laura Jonkers (dwarsfluit). De dienst begint om 10.00 uur.

Rond de sluis is er voldoende ruimte om de dienst vanaf de kant te volgen. Na de dienst is er op de Dorpsstraat bij de Oude Sluis gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie of thee nog even samen te zijn. Bij slecht weer wordt de dienst op dezelfde tijd gehouden in de Barbarakerk aan de Koninginnenlaan in Vreeswijk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren