Nomineer jouw buur(man/-vrouw) voor de eretitel ‘Beste buur van Nieuwegein!’

Heeft jouw buur je geholpen met boodschappen doen, past je buur wel eens op je kids, of zorgt je buur er voor dat de buurt altijd gezellig is? Je kunt diverse redenen hebben, groot en klein, dat je blij bent met jouw buur.

Op Burendag (zaterdag 25 september) zal de ‘Beste buur van Nieuwegein’ bekend worden gemaakt. Als jouw buur heeft gewonnen, krijg jij een kleine verrassing om aan jouw buur te geven! Nomineren kan hier en kan nog tot 20 september aanstaande.

Over Burendag
Burendag wordt ieder jaar op de 4e zaterdag in september gevierd en is een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds. Burendag is een dag waarop de buurt gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en voor de buurt. In Nieuwegein zijn ook diverse inititatieven.

Op Burendag willen wij zoveel mogelijk buren met elkaar in contact brengen. Waarom? Omdat buurten leuker, socialer en veiliger worden als buren elkaar ontmoeten, elkaar helpen en zich samen inzetten voor de buurt. Douwe Egberts en het Oranje Fonds dragen hier graag aan bij en zijn daarom initiatiefnemers van Burendag.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk