NK Serverwerpen in Nieuwegein

Ict’ers kunnen hun frustraties er weer uitgooien tijdens het NK Serverwerpen. De tiende editie van dat evenement wordt 8 september gehouden in Nieuwegein. Tijdens de wedstrijd probeert een deelnemer een rackmountable van 1U hoogte vanuit stilstand zo ver mogelijk de baan op te slingeren. Vorig jaar kwamen meer dan 250 bezoekers naar Down Under in Nieuwegein om daar te genieten van een zonovergoten middag.

De organisatie: ‘In de historie van dit kampioenschap is de sport zowel verguisd als iets te serieus genomen. De reacties van deelnemers varieerden van: ‘jullie zijn niet goed wijs’ tot ‘ik ben het niet eens met de uitslag.’ De wedstrijdleiding benadrukt dat het vooral om de verbroedering draait.

Tijdens het kampioenschap gaan ict’ers uit Nederland de strijd met elkaar aan om de felbegeerde titel. De organisatie verwacht extra animo omdat ict’ers graag stoom afblazen na het vele thuiswerken. Na een jaar van afwezigheid door de Coronamaatregelen keert het evenement terug op de zomerbarbecue van de Dutch Cloud Community bij Down Under in Nieuwegein.

Ga jij met jouw worp de geschiedenisboeken in? Heb jij het in je om titelhouder Oscar Pouwels van de troon te stoten? Meld je dan ook meteen aan voor de wedstrijd van het jaar.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk