NK Glazenwassen in Nieuwegein

Op dinsdag 17 mei gaat het weer gebeuren. Voor de derde maal en dit jaar zelfs spectaculairder dan ooit te voren! Wil je laten zien hoe goed jij je vak verstaat of wil je graag de winnares van 2009 Monique van Kuijk uitdagen? Geef je dan snel op voor het NK Glazenwassen en laat iedereen zien wat je in huis hebt! Ben je in het bezit van een SVS diploma en niet bang om je te bewijzen dan is het NK Glazenwassen het ideale middel om je vaardigheden nationaal bekend te maken.
Een nieuw initiatief dit jaar is de Speed-Wash competitie. Buiten het programma van het NK Glazenwassen kan iedereen van jong tot oud meedoen aan de Speed-Wash competitie. Denk jij dat je snel een raam kan wassen zonder strepen achter te laten? Laat dan maar eens zien hoe snel je bent! De winnaar van de competitie ontvangt een leuke prijs en mag zich de Speed-Washer van het jaar 2011 noemen!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: