Night of the Proms Rijnhuizen verschoven naar 2022

PROMS Nieuwegein wilde ter ere van het 50-jarig bestaan van Nieuwegein de bewoners een concert aanbieden met bekende licht klassieke muziek. Night of the Proms Rijnhuizen is een herleving van de Rijnhuizenconcerten die in de jaren rond 2010 werden georganiseerd door het Nieuwegeins Amateur Symfonieorkest (NAS) en het Anna van Rijn College.

Op 28 augustus zou het gebeuren en het leek nog heel lang de perfecte timing voor een openluchtconcert. De versoepeling van de coronamaatregelen ging met grote stappen richting volledige heropening van de maatschappij. Inmiddels blijkt de nieuwe deltavariant in opkomst. Een concert organiseren met ruim honderd musici op een podium en zo’n duizend mensen op de tribune is niet realistisch onder deze omstandigheden. In overleg met de gemeente heeft het organisatieteam besloten het concert te verplaatsen naar zaterdag 28 mei 2022.

Oproep
PROMS Nieuwegein is de naam van een groep vrijwilligers, die elk jaar een cultureel evenement willen organiseren of anderen willen helpen met hun evenement. Wilt u de groep versterken? Meld u aan via info@promsnieuwegein.nl. Dank namens Els Beving, Corrie Bouma en Marjan Vernooy, het organisatieteam van PROMS Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk