Katern

Nieuwjaarsreceptie SV Geinoord druk bezocht

Zaterdagmiddag 6 januari jl. hield SV Geinoord traditioneel haar Nieuwjaarsreceptie in in het clubgebouw op sportcomplex ‘Parkhout.’ In zijn nieuwjaarstoespraak benadrukte voorzitter Hans van der Meijden dat voortgang van de ontwikkeling van het sportpark (lees bouw nieuwe accomodatie en aanleg van kunstgrasvelden) in een moeizame fase zit. Hij liet de aanwezigen weten dat de verstandhouding tussen de besturen van VSV Vreeswijk en SV Geinoord uitstekend is. Het overleg met de gemeente komt nu in een nieuwe fase en ziet er hoopvol uit. ‘De aanleg/uitbreiding van het parkeerterrein is in ieder geval een mooie en zeer welkome ontwikkeling!’ aldus de voorzitter.

Nadat David Toxopeus eerder aan het bestuur bekend had gemaakt aan het einde van dit seizoen te vertrekken, is de technisch commissie druk op zoek gegaan naar een geschikte kandidaat, om hem op te volgen. Men hoopt hier aan het einde van januari uitsluitsel over te geven.

Later in de middag werden een aantal jubilarissen in het zonnetje gezet: Niels Maat, Robby Houwers en Jeffrey Lammers werden door Martin van der Meijden onderscheiden. Zij ontvingen de oorkonde, speldje en een bos bloemen behorende bij het 25 jarig lidmaatschap. Cor Zinger kreeg vanwege zijn 40 jarig lidmaatschap ook deze versierselen uitgereikt. Martin had nog een extra presentje voor hem. Uit zijn privé collectie overhandigde hij aan Cor een teamfoto van 40 jaar geleden.

Aansluitend was het de beurt aan de leden van verdienste. Achtereenvolgens werden Jos Kolk, Irma Brandsma, Herman van ‘t Riet en Jan van Zijl onderscheiden voor hun uitzonderlijke verdiensten aan de vereniging. Zij ontvingen ook een oorkonde, bos bloemen en de zilveren vereningingsspeld behorende bij het lidmaatschap van verdienste.

Cor Zinger (rechts) wordt gehuldigd omdat hij veertig jaar lid is van Geinoord. De onderscheiding wordt uitgereikt door Martin van der Meijden senior. Cor was voormalige spits van het eerste team en topscorer bij de jeugd, befaamd vanwege zijn ‘schaar’. (foto Gerard van Vliet)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk