Nieuwjaarsreceptie gemeente Live uitgezonden

De compleet nieuwe opzet van de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie in Nieuwegein, zal ook nu weer Live worden uitgezonden door De Digitale Stad Nieuwegein. Stadstheater De Kom, het welzijnswerk van MOvactor, bibliotheek De Tweede Verdieping, de Wereldwinkel en de gemeente slaan voor het eerst de handen ineen voor een groot opgezet gezamenlijk avondvullend programma op maandag 6 januari aanstaande. De Live uitzending, die begint om ongeveer 18.35 uur en duurt tot 20.30 uur, is op deze pagina te volgen.

Nieuw is een compleet programma bij aanvang in de grote zaal. Hier is plaats voor 600 mensen. Het beste wat Nieuwegein te bieden heeft op cultureel zang- en dansgebied zal zich presenteren op het podium, zoals zangeres Sharon de Wildt. Ze won eerder dit jaar de talentenjacht City Got Talent. De nieuwjaarstoespraak van burgemeester Frans Backhuijs ontbreekt niet.

Na het podiumprogramma is het tijd om elkaar de gebruikelijke wensen over te brengen in de foyer op de tweede verdieping van het theater. Hiermee is het niet langer het feestje van de gemeente’ alleen, maar nu dus ook in gezamenlijkheid met de vier andere deelnemers.

Nieuw dit jaar is ook de uitreiking tijdens het podiumprogramma van het eerste jongerenlintje De Doorslag. Initiatiefnemer en CDA-raadslid Roelof de Wilt: “We hebben vier jonge genomineerden voor deze unieke onderscheiding. Nieuwegeinse jongeren maken kans op het jongerenlintje als ze zich dit jaar bijzonder op vrijwillige basis verdienstelijk hebben gemaakt voor de samenleving.” De winnaar krijgt direct de onderscheiding, later dit jaar krijgt de winnaar een eigen, moderne naamtegel langs het water van De Doorslag. Zo ontstaat er een eigen ‘walk of fame’ in Nieuwegein met winnaars van het jongerenlintje. De Live uitzending gebeurt in samenwerking met Promare Communicatie & Media en GerbyMedia.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren