Katern

Nieuwjaarsfeest 2015

DE KOM, stadstheater en kunstencentrum, Bibliotheek De tweede verdieping, MOvactor, NV Sportinrichtingen Nieuwegein en de gemeente Nieuwegein slaan wederom de handen ineen en organiseren samen een nieuwjaarsfeest dat op maandag 5 januari 2015 plaatsvindt in DE KOM. Alle Nieuwegeiners zijn van harte welkom daarbij aanwezig te zijn. Naast een hapje en een drankje, kunnen bezoekers rekenen op een gevarieerd en bijzonder programma:

19.00 uur : ontvangst
19.30 uur : diverse optredens en uitreiking Jongerenlintje
20.30 uur : receptie
22.00 uur : einde

Voor het zaalprogramma graag aanmelden (met vermelding van het aantal personen) via: nieuwjaarsfeest@dekom.nl. Er is een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. De toewijzing daarvan vindt dan ook plaats op volgorde van binnenkomst. Aanmelden is niet nodig voor het uitsluitend bezoeken van de receptie.

In fietsenstalling ‘De Fietspomp’ kunnen bezoekers gratis hun fiets kwijt. Deze bewaakte fietsenstalling bevindt zich onder het Stadshuis, naast de ingang van parkeergarage ‘Stadshuis’. De fietsenstalling is die avond geopend tot 00.00 uur. Voor degenen die met de auto gaan: parkeren is mogelijk in de garage naast DE KOM (Parkeren Theater) of onder DE KOM (Parkeren Stadshuis).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren