Nieuwjaar 2021 vieren we in Nieuwegein samen online

Volgens traditie wordt het nieuwjaarsfeest van de stad gevierd in DE KOM op de eerste maandag van het jaar. Nu dat gezien de huidige omstandigheden niet kan, hebben de gezamenlijke partners toch iets feestelijks bedacht om samen de start van 2021 én de aftrap van 50 jaar Nieuwegein te vieren. Alle Nieuwegeiners zijn welkom om mee te doen met de online nieuwjaarsquiz op vrijdagavond 8 januari om 19.00 uur.



Nieuwjaarsquiz
Ga er thuis lekker voor zitten met een drankje en een hapje binnen handbereik om deel te nemen aan de quiz, dit kan solo of in een team. Gemeente Nieuwegein, MOvactor, Verbindion, bibliotheek De tweede verdieping en DE KOM, stellen prachtige prijzen beschikbaar. De hoofdprijs is een kookworkshop, gegeven door niemand minder dan burgemeester Frans Backhuijs zelf, op het Horeca & Toerisme College van het ROC Midden Nederland. Zijn nieuwjaarsspeech hoef je dit jaar ook niet te missen, want deze komt voorbij in de onlinequiz, evenals de jaarlijkse uitreiking van de Jongerenlintjes.



Hoe quiz je mee?
Meer informatie over de quiz vind je op de website www.nieuwegein50jaar.nl, hier kun je je ook aanmelden voor deelname aan de quiz, solo of met een team. De quiz start vrijdagavond 8 januari om 19.00 uur.

Het nieuwjaarsfeest wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Nieuwegein, MOvactor, bibliotheek De tweede verdieping, Verbindion Nieuwegein en DE KOM, stadstheater en kunstencentrum. De uitzending van de quiz wordt verzorgd door de Centrale.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren