Nieuwegeinse schrijft historisch boek over bedrijf in zaden

Marjolijn de Winter uit Nieuwegein heeft samen met Kim Koops een jubileumboek voor Vreeken’s Zaden uit Dordrecht geschreven. Deze zadenhandel bestaat 90 jaar en dat wordt gevierd met een boek dat op 17 november a.s. zal worden uitgereikt aan de burgemeester van Dordrecht. Het boek: ‘Kiemkracht, 90 jaar Vreeken’s Zaden’ bevat de geschiedenis van het bedrijf.

Marjolijn en Kim werken samen op het gebied van bedrijfsgeschiedenissen. Kim Koops van ‘Over Ons Onderzoek’ zorgde voor onderzoek en beeldredactie en Marjolijn de Winter van Marjolijn ‘de Winter tekst & communicatie’ schreef de teksten. Samen regelen ze ideeën, planning en productie.

Marjolijn de Winter: ‘Het mooie van ons werk is dat je gaandeweg steeds meer te weten komen over het karakter van het bedrijf en de familie. Het boek geeft een mooi tijdsbeeld door de interviews met medewerkers. Wanneer en hoe begonnen zij met werken, waar was toen vraag naar, hoe gingen ze om met hun baas en waar woonden ze bijvoorbeeld, het vertelt allemaal iets over die tijd. We hebben er met veel plezier aan gewerkt en zijn trots op het resultaat.’

marjolijnenkim

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk