Nieuwegeinse loopt voor A Sister’s Hope

Op 6 en 7 oktober aanstaande doet de Nieuwegeinse Linda Demmer (40) mee aan de 60-kilometer wandeltocht van A Sister’s Hope. Een stichting die is opgericht om geld in te zamelen voor onderzoek naar borstkanker. Een kleine organisatie, die voornamelijk uit vrijwilligers bestaat. Met de wandeltocht zal geld ingezameld worden voor onderzoek naar borstkanker.

Uniek aan dit initiatief is dat het geld persoonlijk overhandigd wordt aan de onderzoekers van de diverse ziekenhuizen, zoals het UMC in Utrecht. ‘Deze werkwijze zorgt ervoor, dat er geen geld aan de strijkstok blijft hangen, zoals bij sommige andere goede doelenorganisaties wel gebeurt’ aldus de Nieuwegeinse.

Demmer heeft een activiteit opgezet om geld in te zamelen. Samen met Cees van Suylecom van het Kleur-geur- en smaakcentrum in Nieuwegein geeft zij op vrijdag 28 september vanaf 18.00 uur een kookworkshop voor 50 mensen. Samen koken en daarna samen het driegangendiner op eten. Dit alles wordt begeleid door live muziek.

De kosten voor deze workshop bedragen € 55,00 p/p. Dit is all inclusive; dus eten, drinken, muziek etc. is inbegrepen. Cees draagt dit goede doel een warm hart toe, en daarom gaat er € 20 per deelnemer naar A Sister’s Hope! Wilt u ook meedoen aan deze workshop, en daarmee helpen een genezing voor borstkanker te vinden? Meld u dan aan via lindademmer@live.nl. Aanmelden kan tot 14 september.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk