Nieuwegeinse Helden

De gemeente Nieuwegein is op weg naar een nieuwe binnenstad waar het prettig wonen, werken, winkelen en uitgaan is. Een gezellige ontmoetingsplek voor jong en oud in het hart van Nieuwegein. In het kader van Culturele Activiteiten Binnenstad, een programma waarmee de binnenstad ook tijdens de bouwactiviteiten van het nieuwe centrum levendig blijft, zette de gemeente onlangs 31 Nieuwegeinse Helden in het zonnetje.
Helden zijn er in alle vormen en maten, ook in Nieuwegein. De wijkagent die al 15 jaar in Nieuwegein rondloopt en het tienermeisje dat een bloedende medebewoner redde, maar ook de initiatiefnemers van Geinbeat die de stad van een geliefd festival hebben voorzien. Dit zijn slechts drie van de 31 helden die gemeente Nieuwegein samenbrengt in de tentoonstelling ‘Nieuwegeinse Helden.’ De helden zijn te bewonderen op grote gekleurde vlaggen op Parkeerterrein West in de binnenstad en iedere week op De Digitale Stad Nieuwegein. Deze week de dertiende van 31 afleveringen:  Peter Post (53) Biologische Keurslager.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren