Katern

Nieuwegeinse genomineerd

Ieder jaar organiseert het interactieve online vrouwenplatform Yunomi de ‘Yunomi Vrouw van het Jaar’ Verkiezing. Dit jaar is onder andere Ellen Hazebroek uit Nieuwegein genomineerd. Uit alle verhalen in de wekelijkse online rubriek ‘Openhartig’ inspireerde de Nieuwegeinse andere vrouwen met haar persoonlijke verhaal.

Ellen Hazebroek is getrouwd en de trotse moeder van 2 dochters van 16 en 21. Door haar ziekte kan Ellen niet werken, ze heeft fibromyalgie. Maar dat houdt haar niet tegen om vrijwilligerswerk te doen in de jeugdzorg. Werk waar ze erg trots op is. “Als we met z’n allen één kant op kijken, dan kunnen we bouwen aan een mooie toekomst.”

“Voordat Yunomi, Yunomi was, was het de site van Life and Cooking. En daar was ik ook al lid van. Ik ben gewoon meegegaan naar Yunomi. Afhankelijk van mijn stemming, zoek ik artikelen uit die ik wil lezen. Meestal zijn dat artikelen van de leden zelf. En ik vind het heerlijk om de reacties van anders op artikelen te lezen. Het is juist zo leuk aan Yunomi dat het elke dag anders is, ik zie wel wat er vandaag weer op me af komt.” De bekendmaking van de ‘Yunomi Vrouw van het Jaar’ is begin januari 2013. Klik hier voor haar eigen pagina op Yunomi.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk