Nieuwegeinse door naar de Kunstbende finale

Op zondag 14 juni stond TivoliVredenburg op z’n kop! De 25e editie van Kunstbende Utrecht was van begin tot eind een enorm creatieve, gezellige en talentvolle dag waar weer zeven hele blije 1e prijswinnaars uit naar voren zijn gekomen. Een van de winnende finalisten was de Nieuwegeinse Lobke van Kommer. Zij won in de categorie theater. De Kunstbende is een wedstrijd voor jong creatief talent voor jongeren tussen de 13 tot en met 18 jaar. Zij konden deelnemen in acht categorien: Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater.

De winnaars zullen hun kunsten nogmaals vertonen op de geweldig spannende landelijke finale op 26 september op het Westergasterrein in Amsterdam. Mocht de Nieuwegeinse Lobke van Kommer winnen dan mag ze optreden tijdens het Oerol fistival in 2016.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren