Nieuwegeinse Beursvloer

Op 17 november wordt alweer de 7e editie gehouden van de Nieuwegeinse Beursvloer. Burgemeester Frans Backhuijs en wethouder Johan Gadella, ambassadeurs van Samen voor Nieuwegein, zullen de Beursvloer weer openen.

De Beursvloer is een sprankelend en spraakmakend ontmoetingsevenement waar commercieel en ideëel elkaar ontmoeten. Op de Beursvloer wordt gehandeld tussen lokale bedrijven, maatschappelijke organisaties en de overheid. Alles met gesloten beurs. Bent u maatschappelijk betrokken? Kom dan naar de Beursvloer en meldt u aan. Hoe meer bedrijven, hoe meer matches. Samen versterken we zo de Nieuwegeinse samenleving!

Vorig jaar werden er binnen anderhalf uur tijd 109 matches gesloten met een maatschappelijke waarde van 188.470 euro. Vrijwilligers- of maatschappelijke organisaties vragen niet om geld, maar om kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit. Of gewoon handen om het een en ander voor elkaar te krijgen. Uiteraard stellen zij hier iets tegenover.

Bedrijven hoeven hun financiële middelen niet aan te spreken, maar maken juist gebruik van andere mogelijkheden. Het maakt niet of uw bedrijf klein of groot is. Het is altijd mogelijk om iets te betekenen voor een andere organisatie. De organisatie zoekt nog bedrijven en instellingen. Aanmelden kan hier.

artikel46307-2015-10-15_match_tijdens_beursvloer_2014

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk