Nieuwegeins Peil: ‘Feestelijke avond met verhalen rondom levensgebeurtenissen’

Op donderdag 26 september vindt in bibliotheek De tweede verdieping een feestelijke avond plaats met verhalen, kunst en muziek. Lokale kunstenaars en auteurs hebben zich laten inspireren door de verhalen van Nieuwegeinse ouderen over spannende dingen die ze voor het eerst deden: alleen op vakantie gaan, naar school en nog veel meer. Iedereen is welkom die avond van 20.00 uur tot 22.15 uur. Vooraf aanmelden is wel verplicht. Dat kan via actie@detweedeverdieping.nu of bij het infopunt in de bibliotheek. De toegang is gratis.

Op de avond kunnen de bezoekers genieten van literatuur van: Annelie van Dijk, Azar Tishe, Els Kerkhoven, Hens Hauer, Ingrid van Tellingen, Louise Mastenbroek, Mark Boog, Monique Kleinjan, Monique Willemse, Naomi Wijling, Thera van der Horst, Ton de Gruijter, Wim Hartog en Youssef Jahfa. Met kunst van: Christa Kruger, Els Slegt, Hans Pekelharing, Jet van Swieten, Joke Bijnsdorp, Lisa Peters-Esvelt, Meriam Schinkel, Monique Elbers, Ria Pronk en Sissi Pap.

Nieuwegeins Peil is een samenwerking van bibliotheek De tweede verdieping met KunstGein, MOvactor, de Zonnebloem en Zorgspectrum. Dit project kwam tot stand met steun van de gemeente Nieuwegein en het K.F. Heinfonds.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk