Nieuwegeins Peil: Beeldtaal

Nieuwegeins Peil is dé jaarlijkse borrel van de bibliotheek voor Nieuwegeinse cultuurliefhebbers. Een uitgelezen kans om creatievelingen te ontmoeten en elkaar te inspireren. Het thema van  het Nieuwegeins Peil is dit jaar Beeldtaal. Een achttal auteurs heeft zich laten inspireren door kunstwerken van Nieuwegeinse kunstenaars. Tijdens het Nieuwegeins Peil zullen de auteurs een verhaal of gedicht voordragen dat gebaseerd is op een bepaald werk. Letterlijk dus: beeldtaal. Deelnemende auteurs en kunstenaars zijn: Jacqueline Tijssen, Helma de Hollander, Wim Hartog, Chris Brussel, Annelie van Dijk, Koen Stender, Gina Gerritsen, Christa Kruger, Azar Tishe, Dolf Schifferstein, Marja Koopmans, Iris Creutzberg, Jos van Liempd, William Mettendaf en Pien Mandersloot. De avond wordt muzikaal omlijst door de Jazzband Vierus.

Woon deze bijzondere samenwerking bij in de bibliotheek die omgetoverd is in een salon. Onder het genot van cocktails en andere drankjes maakt u kennis met de auteurs en kunstenaars die Nieuwegein cultureel op de kaart zetten.

Het Nieuwegeins Peil is op donderdag 20 oktober van 20.00 – 22.30 uur. De toegang is gratis. Graag aanmelden via actie@detweedeverdieping.nu o.v.v. Nieuwegeins Peil.

artikel48011-glasobjectkunst

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk