Nieuwegeins KIDZ journaal: Hoe gaat FC Utrecht het in de Europa League doen?

Nieuwegein heeft sinds kort een eigen KIDZ journaal: een nieuwsprogramma voor en door Nieuwegeinse kinderen. Wat is je favoriete plek in Nieuwegein in de zomer? Hoe veilig voel je je in je wijk? En welke Nieuwegeiner heeft een bijzonder talent? Elke donderdag is er een nieuwe uitzending te zien. Het journaal is te volgen via De Digitale Stad Nieuwegein (www.pen.nl)

Deze week in de uitzending: hoe gaat FC Utrecht het in de Europa League doen? De KIDZ reporters gingen de straat op en vroegen het aan verschillende Nieuwegeiners.

Zelf in de toekomst meedoen met een KIDZ journaal? Of heb je een tip voor een onderwerp? Mail naar redactie@detweedeverdieping.nu. 
Het KIDZ journaal is een initiatief van bibliotheek De tweede verdieping en is onderdeel van de Media Makerspace van de bibliotheek.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren