Nieuwegeins Kamerkoor presenteert ‘Dag en nacht’

Het Nieuwegeins Kamerkoor o.l.v. Marc Hoogsteden presenteert op zondag 25 mei om 15.30 uur in de Barbarakerk te Nieuwegein/Vreeswijk een concert onder het thema ‘Dag en nacht’.

Het Nieuwegeins Kamerkoor comprimeert een etmaal in een klein uur waarin ze de impressies laten horen van vocale a-cappella muziek van een groot aantal componisten van achtereen-volgens: de avond, de nacht, de ochtend en de dag. Het thema is geïnspireerd door de nadering van de langste dag van het jaar. Waarschijnlijk zijn er weinig thema’s die zoveel componisten in alle stijlperiodes bezighield. Dat vindt zijn weerslag in het programma: kleine juweeltjes van o.a. Joseph Haydn, Mendelssohn, Wolff, Distler, Ellgar, Arnold Schönberg, elk hun eigen zeggings-kracht.

Als locatie voor het concert is ditmaal gekozen voor de Barbarakerk te Nieuwegein (Vreeswijk). De aanvangstijd is 15.30 uur. Na afloop van het concert is er gelegenheid om samen met het koor te genieten van een drankje.

Toegangsprijs: € 7, – (aan de zaal); € 6, – (in de voorverkoop). Kinderen t/m 12 jaar: half geld. Kaarten verkrijgbaar aan de zaal of reserveren via tel.: 030 – 60 676 26 (Berny Oude Kempers) of 030 – 60 394 89 (Paul Kuipers, na 18.00 uur).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk