Nieuwegeins Kamerkoor met ‘Out of the Deep’

Zondagmiddag 11 oktober a.s. geeft het Nieuwegeins Kamerkoor een concert in de Nicolaaskerk aan de Utrechtsestraatweg. Er is deze keer gekozen voor Engelstalig repertoire uit verschillende periodes, waarbij de titel van het concert reeds veel blootgeeft over de inhoud van het programma.

Mariette van Oosterwijk Bruyn: ‘We gaan de diepte in, naar het sterven en het tijdelijke van het aardse leven en de wisselingen van de seizoenen. We beginnen met Benjamin Britten en de vergankelijkheid van de natuur gevolgd door korte a-capellastukken van componisten als Blow, Dowland en Purcell. ‘Vanuit de diepte’ stijgen we weer omhoog en tot slot zingen we wederom een stuk van Britten, het jubelende ‘Rejoice in the Lamb’ waar het leven wordt omarmd in al zijn volheid.

Het koor staat onder leiding van Itamar Lapid. De orgelpartijen worden verzorgd door Wouter van Belle, de solopartijen worden gezongen door Arleen van Wijland (sopraan), Anna Vala Ólafsdóttir (alt), Eyjólfur Eyjólfsson (tenor) en Philip Barkhudarov (bas). De entree bedraagt € 15,00. Voorverkoop kaarten (€ 13,50) bij de koorleden of door reservering via email: reservering@nieuwegeinskamerkoor.nl

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk