De Beugelaer van april 2019 staat weer klaar

Deze week is het tweede nummer van de wijkkrant voor Vreeswijk uitgekomen, en zoals altijd is deze ook te downloaden via De Digitale Stad Nieuwegein. In de wijkkrant blikken de samenstellers terug en kijken wat er dit jaar allemaal weer te gebeuren staat.

‘Op 27 april staat ons ongetwijfeld weer een mooie Koningsdag te wachten. Op veel plaatsen in Nieuwegein worden activiteiten voor iedereen georganiseerd. Veel vrijwilligers steken hun handen uit de mouwen, op Koningsdag zelf, maar ook tijdens de voorbereiding. Op deze plaats wil ik deze enthousiaste inwoners daarvoor van harte dank zeggen’ aldus burgemeester Frans Backhuijs in zijn voorwoord in de wijkkrant. Deze staat namelijk boordevol met nieuwtjes omtrent Koningsdag in Vreeswijk.

‘De bekende kleedjesmarkten in Batau en Vreeswijk worden op Koningsdag al vroeg gevuld met mensen die van alles in de aanbieding hebben. In een gemoedelijke sfeer slenteren de bezoekers, die kopers willen worden, langs alle waren. Rondom de kleedjesmarkten worden tal van andere activiteiten en optredens georganiseerd. Zo is er voor ieder wat wils en kan iedere bezoeker er een mooie dag van maken.’

Vreeswijk barst traditioneel van de activiteiten. Het begint al de avond van te voren met de Koningsnacht. Er zal veel gezelligheid zijn die avond, maar zeker ook op Koningsdag zelf. Naast kleine vernieuwingen op Koningsdag, zijn het toch de traditionele activiteiten, zoals bijvoorbeeld de kleedjesmarkt, die ieder jaar de trekker zijn van talrijke bezoekers. Mensen uit Vreeswijk, Nieuwegein en van verder, die genieten en er samen een mooie dag van maken.

Klik hier om de Beugelaer van deze maand te downloaden. Veel leesplezier!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren