Nieuwegeins bedrijf wint prijs op de techbeurs CES

Het geluidssysteem Qoobi ONE heeft afgelopen week een Innovation Award gewonnen in de categorie audio op de techbeurs CES. De prijs werd uitgereikt aan de meest innovatieve producten op de beurs. De CES-beurs vond plaats in Las Vegas (USA). Het is één van de grootste technologiebeurzen ter wereld. In 2017 won het bedrijf uit Nieuwegein al de Design Award met de Sqoobi.

Naast de ONE van Qoobi won ook een ander Nederlands bedrijf een Innovation Award. Dat was de Nederlandse TrustBox-router van het bedrijf Scalys uit Hengelo.

Scalys en Qoobi waren lid van een Nederlandse delegatie van bedrijven die naar de beurs gingen. De missie werd geleid door prins Constantijn. Hij is voorman van de StartupDelta, de belangenvereniging van beginnende Nederlandse bedrijfjes. Qoobi BV is gevestigd aan de Herenstraat in Jutphaas.

Prins Constatijn

De medewerkers van Qoobi met tweede van rechts prins Constantijn

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren