Herontwikkeling van Heukelumstraat 2 en 2A

In 2011 heeft de ontwerpvergunning voor de realisatie voor de bouw van 52 appartementen met daaronder op de begane grond maatschappelijke en dienstverlenende functies aan de Mgr. G.W. van Heukelumstraat ter inzage gelegen. Dit bouwplan is in strijd met het bestemmingsplan Zuilenstein – Huis de Geer. Tegen het plan zijn 42 zienswijzen ingediend. De zienswijzen hebben ertoe geleid dat het bouwplan is aangepast en de vijfde verdieping is komen te vervallen. Het bouwplan bevat nu 46 appartementen en op de begane grond maatschappelijke en dienstverlenende functies. De omgevingsvergunning is gewijzigd verleend. Beslispunten:

1). Gelet op het bepaalde in artikel 2.12, eerste lid, van de Wabo medewerking te verlenen aan de gewijzigde aanvraag voor de bouw van 46 appartementen met daaronder op de begane grond maatschappelijke en dienstverlenende functies aan de Mgr. G.W. van Heukelumstraat 2 & 2A;
2). De zienswijzen op het bouwplan te beantwoorden conform bijgaande concept Reactienota zienswijzen;
3). In te stemmen met de ruimtelijke afwegingen voor de projectomgevingsvergunning en de bijgevoegde ruimtelijke onderbouwing. De gewijzigde projectomgevingsvergunning en de ruimtelijke onderbouwing zullen 6 weken ter inzage worden gelegd ten behoeve van de beroepsfase. Akkoord met voorstel.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk