Nieuwegeiners voor Nieuwegein: Aandacht geven we samen!

Samen met diverse organisaties uit Nieuwegein gaat de Rotaryclub uit Nieuwegein ervoor zorgen dat er op woensdag 30 december bij een groot aantal Nieuwegeiners een zakje oliebollen wordt bezorgd. ‘Wij willen op deze manier aandacht geven aan mensen die dat kunnen gebruiken of verdienen en dat zeker nu in deze bijzondere Corona tijd’ aldus Jeroen Graafland van de Rotaryclub in Nieuwegein. ‘We werken hierbij samen met 17 organisaties en verenigingen die deze Nieuwegeiners hebben voorgedragen.’

De reden dat iemand een pakketje oliebollen ontvangt kan zeer divers zijn. Zo kan het een bedankje zijn voor iets dat iemand voor een ander heeft gedaan of Iemand kan een moeilijke periode achter de rug hebben. Ook als iemand in deze bijzondere tijd de feestdagen niet met anderen kan doorbrengen of omdat de ontvanger gewoonweg deze aandacht gegund wordt en de reden niet bekend is.

De Nieuwegeinse Banketbakkerij Tamminga & Verweij ondersteunt deze actie van harte en stelt deze oliebollen tegen kostprijs beschikbaar. De Rotaryclub Nieuwegein neemt de verdere bekostiging voor haar rekening.

Samen met de 17 organisaties worden deze duizenden bollen op 30 december rondgebracht naar de adressen. Uiteraard worden hierbij de Covid19 richtlijnen in acht genomen. Rotary wil hiermee samen met de Nieuwegeiners er zijn voor de Nieuwegeiners, met elkaar en voor elkaar!

Met de volgende Nieuwegeinse organisaties werkt de Rotaryclub in Nieuwegein samen: Algemene Hulpdienst, Caritas, Dag zonder zorgen, Gein Express, Goede Buur Vreeswijk, Handje Helpen, Koek, Leger des Heils, MOvactor, Protestantse Gemeente Nieuwegein Noord, Stek Up, Steunpunt Mantelzorg, Sun Lekstroom, Het Vrijwilligershuis, Wijknetwerk Fokkesteeg en Zonnebloem Noord en Zuid. Samen zorgen zij voor de verspreiding van de honderden oliebollen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk