Nieuwegeiners op inbrekerspad in Duitsland

Drie mannen uit Nieuwegein zijn dinsdagavond laat in de bossen bij Wolfheze gepakt, na een wilde achtervolging vanuit Duitsland. Ze hadden daar in Isselburg ingebroken. Bij de inbraak raakten de bewoners van het huis ernstig gewond, aldus de politie woensdag.

Het Duitse echtpaar kwam thuis en werd daar opgevangen door de inbrekers. De Nieuwegeiners bespoten het echtpaar met een bijtende vloeistof. De 66-jarige Duitse man ligt zwaargewond in het ziekenhuis en ook zijn vrouw is opgenomen.

De inbrekers gingen er in een auto met hoge snelheid vandoor richting Nederland. Op de A12 probeerde de Nederlandse politie hen te laten stoppen. Er werd zo hard gereden dat de auto van de inbrekers uit de bocht vloog. De drie vluchtten de Veluwse bossen in, waar ze later werden gevonden en gearresteerd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren