Katern

Nieuwegeiners in de prijzen op het NK ITF Taekwondo

Zondag 4 november jl. waren de Nederlands kampioenschappen ITF Taekwondo in het Zeeuwse Middelburg. De Nieuwegeinse vereniging Taekwon-Do Nieuwegein was met vijf deelnemers afgereisd om samen met coach Wouter Meijer en scheidsrechter Soufiane el Mokhtari te strijden om de prijzen.

Bij de junioren heren 2e dangraad (zwarte band) is Floyd Stijger in de prijzen gevallen. Hij werd 2e op het onderdeel ‘Tuls’ (patronen lopen) en 2e op het onderdeel ‘sparren’.

Bij de senioren heren 1e dangraad werd Roche Woen Tjoen Soen Nederlands Kampioen op het onderdeel ‘Tuls’ en 3e op het onderdeel sparren.

De senioren dames 1e dangraad kwam Ana-Liza Tjon-A-Pauw in actie. Zij behaalde de 3e plaats met ‘Tuls’ en de 2e plaats met sparren.

Wail Shabaan deed mee bij de senioren heren gekleurde band. Hij pakte de 2e plaats met de hoogte sprong en een 2e plaats met sparren. Helaas viel bij de jeugd jongens Ilyas Shaaban niet in de prijzen. Met 1x goud, 5x zilver en 2x brons keerde de Nieuwegeiners tevreden terug naar huis.

Wil je een keer kennis maken met deze leuke sport? Stuur dan een mail naar: info@taekwondo-nieuwegein.nl of kijk eens op deze website. Hier kunt u alle informatie vinden.

De deelnemers aan het NK ITF Taekwondo in Middelburg

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren