Nieuwegeiner wint Standwerkersconcours Spakenburg

Pannenverkoper Frans de Graaf uit Nieuwegein heeft woensdag het Standwerkersconcours in Spakenburg gewonnen. De jury gaf hem 155,5 punten en daarmee was hij de beste van de dertig deelnemers.

Ieder jaar wordt in Bunschoten-Spakenburg het Standwerkersconcours georganiseerd. Op deze manifestatie strijden ongeveer 30 standwerkers met veel originaliteit, humor en spreekvaardigheid om een trofee (beschikbaar gesteld door de hoofdsponsor van dit evenement). Het concours is een eerbetoon aan de standwerker in hart en nieren, die met lef en psychologisch inzicht zijn of haar producten aan de man / vrouw probeert te brengen. Een deskundige jury zal gedurende de dag de presentaties van elke standwerker kritisch beoordelen en aan het einde van de dag de winnaar bekend maken.

Een onafhankelijke jury beoordeelde de deelnemers op originaliteit, humor en spreekvaardigheid. Het concours is een eerbetoon aan de marktverkoper die met lef en psychologisch inzicht zijn of haar producten probeert te verkopen.

De organisatie is tevreden over het verloop van het evenement. “Het is heel goed geslaagd en we hebben veel bezoekers gehad. Gedurende de hele dag was het druk”, aldus een van de organisatoren. Op het concours kwamen enkele duizenden mensen af.

In 2011 won de Graaf ook al een concours, toen in Dordrecht. Zie impressie hierboven.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk