Katern

Nieuwegeiner Tom Oostinjen keert terug bij G.V.V.V.

Tom Oostinjen (27) uit Nieuwegein keert na vier seizoenen afwezigheid terug bij G.V.V.V. De middenvelder annex verdediger komt na dit seizoen over van SV Spakenburg en tekent voor een seizoen bij de Veenendaalse tweededivisionist.

De 27-jarige Oostinjen is geen onbekende bij G.V.V.V. In 2010 kwam de talentvolle speler voor het eerst naar de blauwe zijde van sportpark Panhuis, waarna hij in de zomer van 2013 het blauwe shirt verruilde voor een profavontuur bij Go Ahead Eagles. Hierna keerde Oostinjen weer terug naar G.V.V.V. om in 2015 naar Spakenburg te verkassen. Hij speelde in vier seizoenen in totaal 95 officiële wedstrijden voor de Veenendaalse tweededivisionist, waarin hij tienmaal keer scoorde.

De Boer: ‘Zeer blij met deze aanwinst’
Technisch manager Rob de Boer is in zijn nopjes met het aantrekken van oude bekende Tom Oostinjen: “Tom is voor G.V.V.V. een zeer goede aanwinst. Hij kan met zijn kwaliteiten zowel op het middenveld als centraal achterin spelen. Hij komt daar goed tot zijn recht en wil graag op die posities spelen. Daarom heeft hij voor G.V.V.V. gekozen.”

Tien spelers vastgelegd
Met de komst van Tom Oostinjen heeft G.V.V.V. nu tien spelers vastgelegd voor volgend seizoen. Eerder verlengden Rodny Hofman, Danny de Leeuw, Wilco den Hartog, Jeremy de Graaf, Johan Jansen, Taoufik Adnane, Robin Mulder, Laurens van der Voort en Mart de Jong hun contract.

Tom Oostinjen (rechts)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren