Nieuwegeiner steekt auto in Utrecht in de brand

In de Reitdiepstraat in Utrecht heeft een 23-jarige man uit Nieuwegein vrijdag 28 december jl. een geparkeerde auto in de brand gestoken. Een getuige zag dat de man de geparkeerde auto in de brand stak. Deze getuige belde direct het alarmnummer 112. Ook een andere getuige meldde zich later die het voorval zag.

De twee getuigen konden een goed signalement geven van de dader en wisten te vertellen dat hij gevlucht was in een auto. Deze auto werd kort daarna door agenten gezien. Agenten hebben de bestuurder, de 23-jarige man uit Nieuwegein aangehouden. De verdachte zit vast voor verhoor. Politie doet verder onderzoek.

112
Bent u getuige van een autobrand, bel dan direct 112 en geef zoveel mogelijk informatie door. U vergroot hiermee de kans dat een dader op heterdaad wordt aangehouden!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren