Nieuwegeiner opgepakt na inbraakpoging

Een 50-jarige man uit Nieuwegein is op vrijdag 13 maart opgepakt vanwege een inbraakpoging in het Noord-Brabantse Heeze. Samen met zijn drie kompanen werd hij door de politie aangehouden op de A2 in de buurt van Culemborg.

De bewoners van een pand aan de Ambachten in Heeze kregen die vrijdagavond rond 21.30 uur onverwacht bezoek. Ze hoorden plotseling de voordeur opengaan. Toen ze gingen kijken stonden vier onbekende mannen binnen. Deze zetten het op een lopen bij het zien van de bewoners en vluchtten in een auto die in de straat geparkeerd stond.

Agenten wisten het voertuig niet lang daarna te traceren. De vier verdachten, waaronder de 50-jarige man uit Nieuwegein, twee Utrechtenaren van 25 en 36 jaar en een 38-jarige man uit Antwerpen, werden in de boeien geslagen. Zij zitten vast voor verder onderzoek.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren